SNERYDNING

sortlinje

Lav en aftale med Agro-Service om snerydning – så er du sikret, når vinteren kommer.

AGRO-SERVICE KLARER BÅDE SNERYDNING OG SALTNING

Vi varetager alle former for snerydning og saltning, hvad enten der er tale om erhverv, bolig-, grund- og ejerforeninger.

Vinterservice er en opgave af den slags, der er vigtigt, men man lægger mest mærke til, når ingen løser den. Da det kan danske vejr om vinteren let kan lede til glatte veje, og derefter brækkede ben.

Hos Agro-Service tilbyder vi

  • Snerydning med sneplov med gummiskær
  • Miljøvenlig saltning

Agro-Service renholder kørebaner, P-pladser og gangarealer fri for sne i henhold til politivedtægten.

I de fleste boligforeninger og grundejerforeninger forventes det, at der er styr på sne rydning, og at veje, parkeringspladser og fortove er ryddede for sne, inden beboerne skal ud om morgenen, og igen når de kommer hjem. Samtidig skal der saltes, når der er frostvarsel, i så god tid at der ikke opstår glatte veje mm.

Ved snevejr kan det på virksomheder ofte være svært for medarbejderne at komme til at parkere og i det hele taget færdes på virksomhedens område, hvis ikke en pedel eller vicevært har været ude og klare snerydningen, inden medarbejderne møder ind. Hvis der derudover er leverandører og kunder, der skal kunne læsse og losse, er det lige så nødvendigt, at snerydning og saltning klares fra morgenstunden og måske igen i løbet af dagen.

Vil du vide mere?

VI KLARER SNERYDNING OG SALTNING

Lad Agro-Service rykke ud og hjælpe med snerydning og saltning, så kan du være tryg ved, at såvel beboere, medarbejdere, kunder og leverandører kan færdes sikkert trods det kolde vejr.

Undgå glatførekørsel i jeres lokalområde eller på jeres arealer, når Agro-Service står for snerydning og saltning. Så bliver snevejret pludselig noget sjovere – og meget lettere.

KONTAKT OS OG LAV GERNE FASTE AFTALER OM SNERYDNING

Vi kører ud i Værløse og omegn for at klare snerydning, så kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 40 45 81 45, så kan vi drøfte dine ønsker om en aftale om vinterservice – inden sneen og frosten kommer!

Vil du vide mere?

sortlinje

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AGRO-SERVICE​

Nørreskovvang 57

3500 Værløse

Telefon: 40 45 81 45 

E-mail: kontakt@agroservice.dk