Belægning på private grunde og offentlige arealer

Kunne du tænke dig at få en smuk indkørsel, terrasse eller gangsti i haven, så er Agro-Service klar til at løse opgaven i høj kvalitet. Vi løser opgaver for private kunder, erhvervskunder, offentlige institutioner og lignende på hele Sjælland, og det kan både være i form af nye belægninger i haveanlæg, indkørsler, på terrasser og lignende, ligesom vi også gerne varetager genopretningen af gamle belægninger, der med tiden er blevet skæve og ujævne.

Vi lægger belægninger, der holder

Med mere end 25 års erfaring kan vi lægge lige præcis den belægning, som du ønsker. Vi har ekspertisen og erfaringen til at stå for professionel lægning af fliser med et flot resultat, som du kan regne med vil holde i rigtig mange år fremover, og som forbliver smukt i løbet af årene. Det sker blandt andet via et godt forarbejde og dygtige brolæggere. På den måde holder din investering langt ind i fremtiden, når du vælger at lade os stå for din belægningsopgave.

Typisk starter en belægningsopgave med udgravning af det pågældende område, inden vi går i gang med selve belægningen. Dette gravearbejde står vi naturligvis også gerne for. Det er vigtigt for et godt resultat, at underlaget er stabilt og klargjort til en belægning.

Hos Agro-Service kan vi varetage alle former for opgaver inden for belægning og beton. Det kan for eksempel være:

• Indkørsler
• Støttemure
• Havegange
• Trapper
• Ramper
• Terrasser
• Indgangspartier
• Større og mindre parkanlæg
• Gårdmiljøer
• Legepladser
• Komplette haveanlæg
• Terrænmure
• Etablering af bede
• Bassiner.

Vil du vide mere?

  Fliser belagt i et mønster i en indkørsel

  Tilfør værdi til din ejendom med en ny og flot belægning

  Du vil blive overrasket over, hvor meget det kan forandre dine udendørs omgivelser med en ny belægning. Vi kan for eksempel lægge den smukkeste terrasse, et flot indgangsparti eller gangstier på din ejendom.

  Lægning af fliser og sten vil være en stor værdiforøgelse af din bolig – ud over at det er livskvalitet at have noget smukt at kigge ud på hver dag.
  Uanset hvad du vælger, og om du ønsker lægning af sten eller fliser, så er vi ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi sætter altid en stor ære i at overholde alle vores aftaler om tidsplaner og pris.

  Vi lægger den belægning, du ønsker

  Vi har både erfaringen og kompetencerne til at lægge belægninger i alle slags sten eller fliser med en høj kvalitet, og vi sørger for at levere det resultat, som du ønsker.

  Vi sætter en stor ære i at rådgive vores kunder om, hvilke sten eller fliser der er mest velegnede til den enkelte opgave, men i sidste ende vil valget naturligvis altid være dit eget.

  Når vi indgår en aftale om en belægning, sørger vi for at tilpasse den til dit budget, ligesom det er vigtigt for os at levere et flot stykke arbejde, så du får en belægning, der passer perfekt til hus, have, bygninger og øvrige omgivelser.

  Kontakt os og hør mere om vores belægningsarbejde

  Vi holder selv til i Værløse, hvorfra vi gerne kører ud til kunder i København, Hillerød, Roskilde og andre steder på Sjælland for at drøfte de muligheder, vi kan tilbyde. Har du brug for rådgivning i forbindelse med en kommende belægning, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på vores belægningsarbejde, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os med henblik på at aftale et tidspunkt for en uforpligtende besigtigelse.

  Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 45 81 45, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@agroservice.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.