Anlæg af indkørsel og andet anlægsarbejde udføres

sortlinje

Vi hjælper dig med en ny indkørsel

Anlægsarbejde kræver muskelkraft og maskiner – og det har vi hos Agro-Service!


Vi har mere end 25 års erfaring som entreprenør og med mange forskellige former for anlægsarbejde både i og ovenpå jorden, så uanset om du har brug for professionel hjælp til anlægning af ny have eller til anlæg af ny indkørsel i Værløse, Allerød og Birkerød, Farum eller andre områder på Sjælland, så kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder et bredt fundament af anlægsarbejde for både privatpersoner og erhvervskunder, og her kan blandt andet nævnes:

​​

 • Gravearbejde
 • Belægningsarbejde
 • Fliseterrasse
 • Støbning af fundament, gulve og lignende
 • Udlægning af leret grusvej, slotsgrus og lignende

 • Opgravning af hække, rødder og stød

 • Betonarbejde

 • Etablering af græsplæner med rullegræs

 • Etablering af regnvandsfaskiner

  ​Etablering af omfangsdræn

 • Ny indkørsel

Anlægsarbejde for erhvervskunder

Lad dine kunder blive mødt af et smukt og velplejet grønt indgangsparti, og lad dine medarbejdere nyde godt af en hyggelig gårdhave med smukke beplantninger.

Skal der anlægges stier på udendørsarealerne, har vi et bredt udvalg af sten, fliser og grus. Vi er en alsidig entreprenør og brolægningsvirksomhed, der lægger vægt på at levere kvalitetsløsninger med en høj holdbarhed til en fordelagtig pris.

Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg for at se nærmere på muligheder og konkrete opgaver. Du skal bare ringe til os, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme en tur forbi.

Få professionel hjælp til anlæg af indkørsel

For både privatpersoner og virksomheder tilbyder vi anlæg af indkørsel i Værløse og mange andre steder på Sjælland.

Skal virksomheden have etableret et parkeringsanlæg, kan vi både stå for belægningsarbejdet med sten og asfalt samt plantning af træer og buske, så parkeringspladsen ikke bare bliver et tomt areal med hvide båse.

Skal indkørslen til villaen eller parcelhuset have et nyt udseende, så har vi et stort udvalg af sten og fliser, som du kan vælge imellem. Samtidig kan vi også opsætte et lavt hegn eller buske, der skaber en adskillelse mellem indkørsel og forhave.

Vi kommer gerne forbi din bolig eller din virksomhed til et uforpligtende konsulentbesøg med rådgivning om stil, materialer og mønstre samt mulige løsninger.

Få et tilbud på alt fra ny indkørsel til haveanlæg

Vi kommer gerne forbi dig for at drøfte dine ønsker eller udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Det gælder, uanset om du har brug for hjælp til anlæg af indkørsel, eller om du skal have udført andet anlægsarbejde.

Vi kan enten kontaktes på telefon 40 45 81 45 eller e-mail kontakt@agroservice.dk. Hvis vi ikke tager telefonen, er vi ude for at løse en anlægsopgave, så læg gerne en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

sortlinje

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AGRO-SERVICE​

Nørreskovvang 57

3500 Værløse

Telefon: 40 45 81 45 

E-mail: kontakt@agroservice.dk