Gravearbejde varetages med stor erfaring

sortlinje

​Professionelt jordarbejde på hele Sjælland

Har du brug for professionel hjælp til dit gravearbejde i Værløse, Birkerød, Allerød, Farum eller et andet sted på Sjælland, så lad os hos Agro-Service hjælpe dig. Vi har mere end 25 års erfaring med grave- og jordarbejde, som vi både udfører for private, erhverv, institutioner, offentlige myndigheder, kirker og boligforeninger.

Alle former for gravearbejde udføres

For os er ingen opgave for lille eller for stor, hvilket betyder, at vi løser alle typer gravearbejde lige fra den mindre udgravning til de helt store projekter. Det kan for eksempel være:

  • Etablering af omfangsdræn
  • Planering af arealer
  • Opgravning af rødder og lignende
  • Kloakering i samarbejde med autoriseret kloakmester
  • Udgravning til parkeringsplads og byggeri
  • Udgravning til trampolin

Som entreprenør, står vi gerne for totalentreprisen i forbindelse med større opgaver, og vi løser også gerne mindre opgaver i form af grave- og jordarbejde i haver, hvor der er behov for en gravemaskine. Vores gode resultater opnås ved en gensidig forståelse for, hvilket gravearbejde du ønsker at få udført inden for vores kompetenceområder.

Hos Agro-Service er vi naturligvis altid i besiddelse af det nødvendige udstyr, der er påkrævet for at kunne løse opgaven på bedst mulig vis, og samtidig har vores professionelle mandskab ekspertisen til at betjene alle vores maskiner. Det er din sikkerhed for, at vi kun graver der, hvor vi skal, og at der ikke opstår nogen skader.

Når vi er færdige med vores arbejde, står vores faste vognmand klar til at varetage bortkørslen af affaldet, så du ikke har jordbunker liggende på grunden.​

Hvad koster gravearbejde?

Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken opgave vi skal hjælpe dig med, og hvor omfattende den er. Ønsker du en pris på dit jordarbejde, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du skal have udført professionelt grave- og jordarbejde i Værløse eller omegn, og du godt kunne tænke dig at få et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilke andre opgaver vi kan løse – for eksempel som brolægger, hvor vi tilbyder flisebelægning.

Du skal bare ringe til os på telefon 40 45 81 45 eller skrive til vores e-mail kontakt@agroservice.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det.

Læs også om vores vinterservice og snerydning her.

Vil du vide mere?

sortlinje

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AGRO-SERVICE​

Nørreskovvang 57

3500 Værløse

Telefon: 40 45 81 45 

E-mail: kontakt@agroservice.dk