Fliseterrasse anlægges helt efter dine drømme

sortlinje

Vi anlægger smukke terrasser i alle størrelser

​Drømmer du om at få en ny fliseterrasse? Så lad os anlægge den for dig. Hos Agro-Service har vi stor ekspertise med brolægning, og vi anlægger smukke og solide terrasser i alle størrelser.

Vi har mere end 25 års erfaring, og vi lægger stor vægt på at efterkomme kundernes særlige ønsker og behov. Samtidig lægger vi vægt på at give en god rådgivning, inden vi går i gang. Vi servicerer private, erhverv og offentlige institutioner i blandt andet Værløse, Birkerød, Allerød, Farum og omegn.​

Vi sikrer et solidt underlag til din terrasse

​Vi har stor erfaring med anlæg af fliseterrasser, og derfor kan du forvente et flot og holdbart resultat, som er præcis, som du ønsker dig.

Vi sikrer, at belægningen bliver solid og kan holde til både regn og frost, uden den bliver skæv. Det betyder blandt andet, at vi udfører et professionelt gravearbejde. Herefter etablerer vi et solidt og stabilt underlag. Samtidig kan vi bortskaffe eventuelle gamle belægningssten eller lignende.

Vi kan anlægge din fliseterrasse alle steder i haven, og vi kan lave den i niveau med græsplænen eller med huset. Desuden kan du vælge imellem mange typer sten og fliser, og du kan endda kombinere typer, størrelser og nuancer i spændende mønstre.

Hvad koster en fliseterrasse?

​Vores pris for at anlægge en fliseterrasse afhænger blandt andet af behovet for bortskaffelse af eventuelle gamle terrassematerialer og af behovet for gravearbejde. Dertil kommer dine ønsker til sten og fliser samt eventuelle særlige behov.

Vi kommer gerne ud for at give et uforpligtende tilbud på at anlægge en ny terrasse. Vi kan også hjælpe med en ny indkørsel

Vil du vide mere?

sortlinje

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AGRO-SERVICE​

Nørreskovvang 57

3500 Værløse

Telefon: 40 45 81 45 

E-mail: kontakt@agroservice.dk