Gravearbejde varetages med stor erfaring

Har du brug for professionel hjælp til dit gravearbejde i Værløse, Birkerød, Allerød eller et andet sted på Sjælland, så lad os hos Agro-Service hjælpe dig. Vi har mere end 25 års erfaring med gravearbejde, som vi både udfører for private, erhverv, institutioner, offentlige myndigheder, kirker og boligforeninger på hele Sjælland for blot at nævne nogle.

Alle former for gravearbejde udføres

Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor til os, hvilket betyder, at vi løser alle typer gravearbejde lige fra den mindre udgravning til de helt store projekter. Det kan for eksempel være:

 • Etablering af omfangsdræn
 • Planering af arealer
 • Opgravning af rødder og lignende
 • Kloakering i samarbejde med autoriseret kloakmester
 • Udgravning til parkeringsplads og byggeri
 • Udgravning til trampolin.

Vi står gerne for totalentreprisen i forbindelse med større opgaver, og vi løser også gerne mindre opgaver i form af gravearbejde i haver, hvor der er behov for en gravemaskine. Vores gode resultater opnås ved en gensidig forståelse for, hvilket gravearbejde du ønsker at få udført inden for vores kompetenceområder.

Hos Agro-Service er vi naturligvis altid i besiddelse af det nødvendige udstyr, der er påkrævet for at kunne løse opgaven på bedst mulig vis, og samtidig har vores professionelle mandskab ekspertisen til at betjene alle vores maskiner. Det er din sikkerhed for, at vi kun graver der, hvor vi skal, og at der ikke opstår nogen skader.

Når vi er færdige med vores arbejde i Værløse eller andre steder på Sjælland, står vores faste vognmand klar til at varetage bortkørslen af affaldet, så du ikke har jordbunker liggende på grunden.

Igangværende gravearbejde
Vil du vide mere?

  Hvad koster gravearbejde?

  Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken opgave vi skal hjælpe dig med, og hvor omfattende den er. Ønsker du en pris på dit jordarbejde, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

  Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

  Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du skal have udført professionelt gravearbejde i Værløse eller omegn, og du godt kunne tænke dig at få et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilke opgaver vi kan løse.

  Du skal bare ringe til os på telefon 40 45 81 45 eller skrive til vores e-mail kontakt@agroservice.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det.

  Læs også om vores vinterservice og snerydning her.

  Gravearbejde igang i en baghave