Anlæg af indkørsel og andet anlægsarbejde udføres

sortlinje

Anlægsarbejde kræver muskelkraft og maskiner – og det har vi hos Agro-Service!


Skal du have udført anlægsarbejde, så kan du trygt tage kontakt til os. Vi har mere end 25 års erfaring som entreprenør og med mange forskellige former for anlægsarbejde både i og ovenpå jorden, så uanset om du har brug for professionel hjælp til anlægning af en ny have eller til anlæg af indkørsel i Værløse, Allerød og Birkerød eller andre områder på Sjælland, så kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder et bredt fundament af anlægsarbejde for både privatpersoner og erhvervskunder, og her kan blandt andet nævnes:

  • Gravearbejde
  • Belægningsarbejde
  • Støbning af fundament, gulve og lignende
  • Udlægning af leret grusvej, slotsgrus og lignende
  • Opgravning af hække, rødder og stød
  • Betonarbejde
  • Etablering af græsplæner med rullegræs
  • Etablering af regnvandsfaskiner
  • Etablering af omfangsdræn
  • Anlæg af indkørsel.

Anlægsarbejde for erhvervskunder

Lad dine kunder blive mødt af et smukt og velplejet grønt indgangsparti, og lad dine medarbejdere nyde godt af en hyggelig gårdhave med smukke beplantninger.

Skal der anlægges stier på udendørsarealerne, har vi et bredt udvalg af sten, fliser og grus. Vi er en alsidig entreprenør og brolægningsvirksomhed, der lægger vægt på at levere kvalitetsløsninger med en høj holdbarhed til en fordelagtig pris.

Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg for at se nærmere på muligheder og konkrete opgaver. Du skal bare ringe til os, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme en tur forbi.

Anlægsgartnerarbejde for privatpersoner

Haven er en base for familiens udeliv. Det er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr. Det er i haven, vi kan slappe af, lade op og nyde idyllen, men for at få de bedste oplevelser ud af haven kræver det en ordentlig planlægning og pleje, så haven ikke bliver en frustration eller en kilde til dårlig samvittighed.

Det er her, vi hos Agro-Service kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlægninger, omlægninger og vedligeholdelse af haver. Vi kan varetage alle opgaver lige fra udlægning af rullegræs, hvor børnene kan boltre sig, til opsætning af hegn og plantning af buske, træer og hække, der skaber havens loft.

Vi lægger vægt på at have en god og grundig dialog med vores kunder. Derfor tilbyder vi i første omgang et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi kan kigge nærmere på din have samt gennemgå dine ønsker og behov.

Få professionel hjælp til anlæg af indkørsel

For både privatpersoner og virksomheder tilbyder vi anlæg af indkørsel i Værløse og mange andre steder på Sjælland.


Skal virksomheden have etableret et parkeringsanlæg, kan vi både stå for belægningsarbejdet med sten og asfalt samt plantning af træer og buske, så parkeringspladsen ikke bare bliver et tomt areal med hvide båse.

Skal indkørslen til villaen eller parcelhuset have et nyt udseende, så har vi et stort udvalg af sten og fliser, som du kan vælge imellem. Samtidig kan vi også opsætte et lavt hegn eller buske, der skaber en adskillelse mellem indkørsel og forhave.

Vi kommer gerne forbi din bolig eller din virksomhed til et uforpligtende konsulentbesøg med rådgivning om stil, materialer og mønstre samt mulige løsninger.

Få et tilbud på alt fra anlæg af indkørsel til haveanlæg

Vi har vores base i Værløse, men vi kører gerne ud og varetager anlægsarbejde i København, Hillerød, Roskilde og andre steder på Sjælland, og vi kommer også gerne forbi dig for at drøfte dine ønsker eller udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Det gælder, uanset om du har brug for hjælp til anlæg af indkørsel i Værløse, eller om du skal have udført andet anlægsarbejde i København.

Vi kan enten kontaktes på telefon 40 45 81 45 eller e-mail kontakt@agroservice.dk. Hvis vi ikke tager telefonen, er vi ude for at løse en anlægsopgave, så læg gerne en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side.

Vil du vide mere?

sortlinje

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AGRO-SERVICE​

Nørreskovvang 57

3500 Værløse

Telefon: 40 45 81 45 

E-mail: kontakt@agroservice.dk