Gå til hovedindhold

En entreprenør med maskinkraft og håndelag

Agro-Service er en entreprenør virksomhed, hvor vi løser mange forskellige opgaver inden for

  • Belægning
  • Anlægsarbejde
  • Gravearbejde
  • Snerydning

Vi har både de rigtige maskiner og ikke mindst det professionelle mandskab til at betjene dem. Meget anlægsarbejde kræver specialmaskiner, ligesom det arbejde der udføres i forbindelse med belægning gør det, og for de fleste er det dyrt at skulle ud at investere i. Samtidig er det måske noget, man har brug for få gange, hvorfor det ville være unødigt besværligt at anskaffe sig gravemaskiner eller maskiner til snerydning.

Kontakt i stedet Agro-Service, der har investeret i de nødvendige maskiner, og som har folk, der har tilegnet sig kompetencerne til at bruge dem. Hos Agro-Service har vi den indstilling, at kvalitet aldrig er en tilfældighed men er et resultat af målbevidst og omhyggelig indsats.

Smukt anlægsarbejde kræver en god entreprenør

Vi udfører alt inden for det traditionelle anlægsarbejde, mens vi gennem årene også har prøvet meget udfordrende og kreative opgaver. Særligt belægning er vi stærke på, og som entreprenør klarer vi lægning af fliser og lægning af sten med meget flotte resultater i høj kvalitet.

Hos Agro-Service er vi ikke bange for at varetage komplicerede entreprenør opgaver også, for vores team er altid klar på nye og spændende udfordringer. Kun på den måde bliver vi endnu bedre som entreprenør.

Kundeservice og kvalitet står øverst på vores prioriteringsliste, og derfor sikrer vi garanti for høj kvalitet og god service som din entreprenør. Vi leverer altid vores arbejde færdigt til tiden, og vores arbejde er ikke færdiggjort, før du som kunde er tilfreds med resultatet.

Kontakt din entreprenør og hør mere

Vi kører ud dagligt fra Værløse og omegn, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine planer om en entreprenør opgave. Du kan kontakte os via formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 40 45 81 45 – så kan vi kommer forbi og give dig et uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikre du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til privat forbrugere.

Hvis du synes der opstår et problem, som vi ikke kan løse sammen kan du kontakte Byggeriets Ankenævn her:

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106
1358 København K
www.byggerietsankenaevn.dk
info@byggerietsankenaevn.dk