Gå til hovedindhold

Gravearbejde i Værløse og omegn

gravearbejde

Vi laver gravearbejde med fokus på sikkerhed og effektivitet

Agro-Service har mere end 20 års erfaring med gravearbejde for alle typer kunder på hele Sjælland. Vi laver grave arbejde for private, erhverv, institutioner, offentlige myndigheder, kirker og boligforeninger for blot at nævne nogle.

Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, så vi løser alle typer gravearbejde fra den mindre udgravning til de store projekter:

  • Omfangsdræn
  • Planering af arealer
  • Opgravning af rødder mm
  • Kloakering i samarbejde med autoriseret kloakmester
  • Udgravning til parkeringsplads og byggeri
  • Hul til trampolin

Vore gode resultater opnås ved gensidig fælles forståelse for hvilket gravearbejde, du ønsker udført inden for vores område som entreprenør.

Hos Agro-Service er vi naturligvis i besiddelse af det nødvendige udstyr til opgaven, og vores faste vognmand er klar til at varetage bortkørsel af affald.

Vi står gerne for totalentreprisen med større opgaver, ligesom vi løser mindre opgaver som gravearbejde i haver, hvor der er behov for en gravemaskine. Og vores professionelle mandskab har ekspertisen til at betjene alle maskiner, hvilket er din sikkerhed for, at vi kun graver, hvor vi skal, uden at risikere de skader, en uerfaren kan komme til at forårsage.

DIN SIKKERHED OG TRYGHED ER VIGTIGST VED ANLÆGSARBEJDE

Agro-Service er medlem af BYG (Dansk Byggeri). Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere, uanset om det er grave arbejde, anlægsarbejde, nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde.

Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men BYG anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

Garantiordningen koster ikke ekstra, når du bestiller gravearbejde, men den giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG’s Klage- & Ankenævn./p>

Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder, at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med anlægs- og grave arbejde udført af et BYG-medlem, hvilket Agro-Service er.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM, HVAD VI KAN TILBYDE AF GRAVEARBEJD

Du kan finde os i Værløse, men vi kører gerne ud og drøfter dit behov for gravearbejde i København, Hillerrød, Roskilde og omegn, ligesom vi gerne vil give dig et uforpligtende tilbud på dit gravearbejde. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 40 45 81 45, så drøfter vi dit gravearbejde med dig.

Læs også om vores vinterservice og snerydning her