Gå til hovedindhold

ANLÆGSARBEJDE I VÆRLØSE OG OMEGN

Anlægsarbejde kræver muskelkraft og maskiner – det har Agro-Service!

VI KLARER ALLE FORMER FOR ANLÆGSARBEJDE

Skal du have lavet anlægsarbejde, kan du trygt kontakte Agro-Service. Vi har mere end 20 års erfaring med anlægsarbejde både i og ovenpå jorden. Så om enten du skal havde anlagt en ny have eller grønne område, så vel som udgravning eller støbning af fundament, kan vi i Agro-service gør det for dig.

AGRO-Service tilbyder et bredt fundament af anlægsarbejde:

 • Gravearbejde
 • Støbning af fundament, gulve mm
 • Udlægning af leret vejgrus, slotsgrus mm
 • Opgravning af hække, rødder, stød mm
 • Betonarbejde
 • Etablering af græsplæner med rullegræs
 • Etablering af regnvandsfaskiner
 • Etablering af omfangsdræn

ANLÆGSARBEJDE FOR BÅDE PRIVATE OG ERHVERV

 • Erhverv: Lad dine kunder blive mødt af et smukt og velplejet grønt indgangsparti, og lad dine medarbejdere nyde godt af en gårdhave og smukke beplantninger. Skal der anlægges stier på udendørsarealerne, har vi et bredt udvalg af sten, fliser og grus. Vi er med andre ord en alsidig entreprenør og brolægningsvirksomhed, der leverer løsninger i høj kvalitet til en fordelagtig pris.
   
 • Private: Haven er rum om familiens udeliv. Det er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr. Det er i haven, vi kan slappe af og nyde idyllen. Men for at få de bedste oplevelser ud af haven, kræver det en ordentlig planlægning og pleje. Her kommer Agro-service ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med anlægsarbejde, nyanlæggelser, omlægninger og vedligeholdelse af haver. Fra udlægning af rullegræs, hvor børnene kan boltre sig, til opsætning af hegn og plantning af buske, træer og hække, der skaber havens loft.
   
 • Anlægning af indkørsler: Agro-Service laver anlægsarbejde med indkørsler for både private og virksomheder. Skal virksomheden have etableret et parkeringsareal, kan vi både stå for belægningen med sten og asfalt og plantning af træer og buske, så parkeringspladsen ikke bare bliver en tomt med hvide båse. Skal indkørslen til villaen eller parcelhuset have et nyt udseende, så har vi et stort udvalg af sten og fliser. Samtidig kan vi opsætte et lavt hegn eller buske, der skaber en adskillelse mellem indkørsel og forhave.
   
 • Gårdanlæg: Selv mellem husene i byens gader er der rig mulighed for et levende grønt miljø. Gør f.eks. den aflukkede gård til beboernes hyggelige rum til rekreation og afslapning, hvor børnene også får mulighed for at slå deres folder. Agro-Service løser alle former for opgaver. Fra anlægsarbejde med nyanlæggelse af hele anlæg til pleje af eksisterende bede og græsarealer. Med krydderurter og frugttræer kan I få beplantninger, der ikke bare pynter, men også giver et lille udbytte til glæde for de børn og voksne, der bruger gården. Vi tilbyder gerne en serviceaftale om fast pleje og vedligeholdelse, og så løser vi løbende opgaverne, som de kommer med årstidernes skiften.

Få et tilbud på anlægsarbejde

Vi har base i Værløse, men kører ud og laver anlægsarbejde i København, Hillerrød, Roskilde og omegn og vi kommer gerne forbi dig for at drøfte dine ønsker om anlægsarbejde og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 40 45 81 45 – måske er vi lige ude at lave noget flot anlægsarbejde, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.